tovesutopia.blogg.se

Min helg

Igår var jag och Maddish The Monkfish inne i stan på marknaden. Jag köpte små limtuber i olika pärlemorfärger. Skitfina, jag önskar bara att blogg.se:s bilduppladdning kunde fungera bättre på min dator...
Vann en budgivning på en klänning som jag hämtade inne i stan också, den var verkligen sockersöt! :) Vit med både tyll och spets, och djup i ryggen. Jag får visa en annan dag.

Idag har varit en skön dag. Vi åkte till en stor badplats, satte oss på cafét där jag åt en fralla med Philadelphia och skinka. Mamma och pappa tog varsin paj; blåbärspaj och hallonpaj med vaniljsås. Sedan gick vi en runda ut på en udde, där jag klickade lite bilder med mobilkameran. Vitsipporna blommar och knopparna är gröna nu! :)

Sedan åkte vi och handlade lite mat, bland annat ett enormt nybakat surdegsbröd som jag har fryst in. Efter det stensomnade jag i sängen. När pappa kom upp och väckte mig, frågade jag yrvaket; "Finns det citronsås?". Pappa skrattade, "Citronsås?". Jag vaknade till och insåg halvt om halvt att jag hade sagt något välidgt konstigt. Sedan somnade jag nog om.

Nu har vi i alla fall ätit kallrökt makrill och créme fraichesås med rödlök och gräslök, och kokt potatis. Lite kaffe på det, tillsammans med inlagda päron och grädde, gjorde mig lite, lite piggare.
 
 
 

 



Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback