tovesutopia.blogg.se

KickThePJ - Youtube del 9

Här har han väl ändå överträffat sig själv ännu en gång? Jag berättade >här< om Peejay... Där visade jag hur han levererar riktig jävla sjuk kvalité och talang, inför typ 300,000 prenumeranter. 
 
Och här gör han något riktigt bra igen. Colour Bandits är namnet på den senaste videon, som den här gången inte har en riktig "story" i den meningen. Istället är den lite poetisk, artistisk och... udda. Effekterna, färgerna och karaktären, tillsammans med den egenkomponerade musiken och rösten på det... är bara för bra! Som följare sedan länge är jag impressed.

Och en sak till... Musiken i den här videon är väldigt bra, eller hur? Guess who's composed it? Tja, Peejay, såklart. Kika in andra videon här nedan också, så får ni se hur han gjorde. En liten chans att se Peejay som sig själv, och inte i karaktär, med andra ord.

Enjoy the videos... Det gör i alla fall jag, för jag är en nörd. :)
 

Och här är PJ som sig själv, där han visar hur han gjort musiken... JAG VILL OCKSÅ PROVA! :)

To do.

Det är dags för firmafest och jag har lite saker kvar att göra innan jag tar tåget till stan. Håret är rent, magen är full av spagetti och köttfärssås, jag är taggad, vädret ser bra ut atm och vi ska ha jävligt kul. Tyvärr hörde jag precis att chefen har glömt musiken till förfesten. Undrar hur han hade tänkt lösa det...? Åh jo, precis NU löste det sig. Så bra då. Hu, blev orolig där under någon minut.

Det här ska jag göra innan jag åker iväg:

- Hitta en väska + packa den
- Leta upp min regnjacka
- Sminka mig (lösögonfransar inkluderade, tar sin tid)
- Fixa håret
- Packa ner plattång i väskan...
- Packa en liten sminkväska

Detta på 70 minuter. GOGO TOVE!

Hästhagen.

I helgen var jag och Maddish The Monkfish och köpte kläder. Sedan åt vi på Thairesturang och avslutade en trevlig dag med ett besök på sommarbetet. Där hittade vi en hel hög med glupska kompisar, som kastade sig över våra morotspåsar.

 

Rainy morning.

Kul att bli blöt före jobbet. Det spöregnade. Men vad gör man inte för Vitamin Well Stevia, tuggummi och keso till tiorasten?

 
 
 
 

Feathery feeling

Dagen vändes till det bättre efter lunch. Min goda sallad från City gjorde sitt, och i eftermiddag ska jag och mamma fika efter jobbet. Jag är fortfarande trött så det räcker och blir över, men i vilket fall är det i princip torsdag den här onsdagen, eftersom vi inte jobbar på fredag. Hängde ni med?

Det är firmafest på G, och inte förrän klockan 4 kommer de anställda på kontoret i Jönköping. Det är först då jag behöver vara i stan, eftersom vi inte behöver sitta och sälja på förmiddagen. Why? Dunno. Härligt är det!

Så det mesta känns okej just nu. Hemskt var det går upp och ner. Upp och ner, hit och dit. Hjärnan är en konstig makapär. Först blytung och kort därefter fjäderlätt.
 
 
 
 
 

Idag är det onsdag

Jag sov för lite i natt, har haft för mycket tankar i huvudet den här veckan. Och hela maj månad. I'm a mess. Men medeltemperaturen ute börjar bli helt okej, och på fredag har vi firmafest igen. Den här gången ska vi vara utomhus och spela brännboll och fotboll, samt grilla och gå ut på krogen. Det blir spännande!
 
Igår fick jag äntligen upp mina gardiner, den här gången färdigsydda och klara. Ska kanske stryka dom lite också, men annars ser de ut som de ska. Dock funderar jag på om rött verkligen var en bra färg. Kanske byter jag till blått eller grönt. Det passar nog bättre, och känns mer lätt och fräscht.

YES vilket underbart intressant inlägg. ;) Haha.
Jag vill ut i det fina vädret. :O

Händelserik helg.

I förrgår, fredags, solade jag solarie efter jobbet. Kvickt skyndade jag därifrån och mötte upp M och hennes kompis F. Vi gick in på favoritcafét nere vid vattnet och köpte varsin take-away mugg med olika innehåll. P valde choklad, M tog en kall chailatte och jag körde på mitt vanliga kaffe. Sedan satte vi oss i solen på trappan ner emot Viskan och pratade innan de skulle iväg på en gemensam kompis fest. Jag tog bussen hem och hade en skön och lugn kväll.

Igår träffade jag Maddish The Monkfish. Vi var på Nelly's outlet och jag hittade en till liten svart att festa i. Man kan inte få för många... Efteråt åkte vi vidare till ett annat ställe och tittade på kläder och parfymer. När klockan närmade sig stängningstid, åkte vi tillbaka emot centrum där vi satte oss på en väldigt tom thairesturang och åt buffé. Supergott! :) Efteråt åkte vi förbi Maddish' häst på sommarbetet, och sedan fick jag skjuts hem. Det var en mysig dag.

Idag hoppade jag upp och åt frukost medan jag kikade på reprisen av Madeleines och Chris' bröllop. Herregud vilken maffig tillställning. Efter det tränade jag, och nu hamnade jag här. Det allra bästa vore om jag pluggar körkortsteori under ett par timmar idag. Jag tror jag tänker börja nu, så jag får väl avsluta det här inlägget nu. :) Såhär känner jag mig:

 
 
Ha det fint!
 

Summer.

Nu tycker jag att det är sommar. Vi har firat Sveriges nationaldag, midsommarafton närmar sig och det är ljust ute sent in på kvällarna. Såhär precis i början av sommaren njuter man väl ändå som mest... Man har inte alls hunnit tröttna på något sätt.

Idag tog jag med en cider och blåbär/vanilj-gifflar till jobbet. Anledning? Maddish The Monkfish! Cidern eftersom hon vann vadslagningen om vilket land som skulle vinna Eurovision, gifflarna på grund av ett internskämt sedan några månader tillbaka.


Och här... en somrig blandning av potatis, rödlök, kryddor, örter och citron i olja. MUMS. In i ugnen med allt bara, servera med ex. fisk. GOTT!




Här är jag.

Jag är en tjej som tänker massor. Jag föredrar att ha få bra vänner framför många ytliga kompisar. Jag är väldigt velig och vet inte vad jag vill. Jag tycker om att få vara kreativ på alla möjliga sätt. Jag älskar sommaren. Jag pluggade naturvetenskap på gymnasiet. Jag bor hemma med föräldrarna. Jag har fem kusiner.  Jag har en katt. Jag har lärt känna mycket folk detta halvåret, och umgås nästan bara med just dessa personer.
 
Jag älskar Cola light. Jag har bestämt att jag ska dricka max två burkar eller en flaska Cola light per vecka. Jag tuggar för mycket tuggummi. Jag äter enorma mängder morötter. Jag är "beroende" av nagellack - både att köpa dem och att använda dem (gissa om jag köpte nagellack i Thailand, där jag fick dem för 2 kr styck). Jag tycker om att röra på mig. Jag är ganska lugn. Jag tycker att katter är det bästa husdjuret. Jag funderar på att köpa en ny mobil. Jag vill köpa en filmkamera. Jag ska köpa en dator.
 
Jag tycker om att titta på kläder. Jag vet inte vart jag har mig själv. Jag älskar att träffa kompisar över en fika på ett café. Jag spenderar för mycket tid vid datorn. Jag har en favoritblogg som jag har följt sedan 2008. Jag tycker det är väldigt roligt med fester och träffar med människor. Jag kan vara lite blyg. Jag kan gapflabba åt tråkiga saker.


Jobbar på en röd dag.

Idag är det röd dag, och jag jobbar. Detta är första gången jag ångrar liiiite att jag valde att jobba. Efter att jag hade varit vid busshållplatsen i morse, och insett att bussen går som på söndagar, gick jag tillbaka hem en sväng. Och där hade mamma börjat städa, koka kaffe och vädra. Utanför köksfönstret sken solen och jag ville inget annat än att bara stanna hemma.

Men på jobbet är stämningen är go och jag säljer i alla fall okej. Så nu tar jag mej igenom ännu en dag på jobbet, och i eftermiddag känner jag mig nöjd med mig själv för att jag fixade det ändå.
 
 
Och en liten sak till.... Min kusin E gillade en för mig okänd persons uppdatering på Facebook. Den var riktigt bra.
"En spontan tanke; om alla bara hade lagt ner lika mycket tid på att bli nöjda med sin kropp som de gör för att förändra den, hade inte alla blivit lite lyckligare då?"
 
 

Kram på er


Lite fina saker

När jag var på Gekås i Ullared hittade jag de här fina små dekorationsgrejerna. Lite pärlliknande hjärtan, blommor och halvklot. Och lite pappersblommor.

NU sitter jag på jobbet. Denna veckan har vi en tävling. Ju mer man säljer desto större chans har man att vinna massage på ett beauty center av något slag här i stan. Wonderful! :D Jag kämpar på!