tovesutopia.blogg.se

Brunchy tunes

Så då har jag vaknat upp ännu en lördag. Vad trevligt! :)

Idag åt jag kvarg med hallon och banan. Och chiafrön. Fast bilden här nedan ljuger. Den är egentligen gammal. Woopsie.

Idag ska jag till Brunchy Tunes. Det är någon slags spelning/konstutställning/brunchservering där en av mina kompisar ställer ut ett spel han har jobbat på under året. Så jävla grym är han. Duktig illustratör och så himla handlingskraftig och idérik. Bästa Jakob!

Efter sisådär 10 timmars sömn mår man bättre än igår. Piggare, gladare, allt sånt. Funderar på om man skulle träna lite...

Nu är det dusch och fix som gäller. Sedan drar jag in till stan med bilen. 

See yah.
Skriv yah?

 

Different times.

Annars då? Mår ni bra? Hur är livet? 
Det var ju ett tag sedan.
 
Jag jobbar på mammas jobb just nu. Hon är originalare på ett textilförädlingsföretag.
Så jag synar transfers. Det vill säga, jag dubbelkollar att plastbitarna med loggor på som sedan ska värmas på textilier ser fina ut. Jag är lagerarbetare, typ.

Under våren kommer jag läsa en kurs i digital trycksaksproduktion. Ska bli jätteintressant :) Egentligen pluggade jag på Göteborgs Universitet, media och kommunikation... Meneeh... Det blev en paus därifrån. Sedan får vi se vart resan leder. Vore kul att jobba med layout i framtiden! Tänk att jobba på en tidningsredaktion. Mjoo, jag har börjat fundera i de banorna.

Men just nu är livet i mångt och mycket väldigt osäkert. Frågor hit och dit, ingen aning hit och dit. :P :) Så kan det vara ibland, det är väl bara att acceptera. Jag tror 2015 blir ett jäkligt bra år.

Ha det fint, jag skriver nog snart igen!