tovesutopia.blogg.se

Sneak a peek.



Här får ni smygtitta lite på vad jag ägnade några dagar i förra veckan åt.

Vem säger att man måste baka pepparkakshus i december, när det fungerar minst lika bra att göra det i oktober? Jag måste nog till och med säga att jag rekommenderar andra att baka hus när det egentligen inte "passar sig", eftersom det är så förbaskat roligt. Dessutom slipper man julstressen, och kan enjoya själva projektet i sig lite mer. 

Projekt pepparkakshus är härmed en rolig kreativ process,
istället för en rolig stressig kreativ process. 

Tanke - idé - Toves Utopia

 
 
Under tre år på gymnasiet pluggade matte, fysik, kemi och biologi. Egentligen tycker jag mer om att skriva, spela lite musik, teckna, kladda och skissa, lägga tid på sminket, pynta och pyssla, dekorera, inreda... Klart jag funderade på att göra något kul och kreativt på fritiden ibland, men... Njä. "För mycket att göra", tänkte jag oftast.
 
Men så kikade jag runt på YouTube, på bloggar, slutade skolan och tänkte... äh, vadfasiken. Varför inte?
Typ så enkelt var det.
 
 

Välkommen till mitt lilla Utopia!

Du är vamt välkommen till Toves Utopia :-)
Jag hoppas du kommer att trivas, jag ska göra det jag kan!


 
 
Utopia är ordet för en plats där samhället fungerar optimalt. Här i bloggen ägnar jag mig åt precis det jag vill, det jag älskar att göra. Därav namnet Toves Utopia.


Och så en liten presentation...
Jag som skriver bloggen heter Tove. Jag är föddes år 1993, döptes vid 1,5 års ålder då jag skrev "bada" framför dopfunten, och därifrån har mitt liv rullat på fram tills idag då jag sitter här och väntar på att kycklingen i ugnen ska bli klar. I tidig skolålder ägnade jag mig åt ridning och gymnastik, och min pappa gav mig intresset för musik.
 
Nu är jag nitton, och har provat på teater, balett och modern jazz och innebandy. Fast det enda intresset jag egentligen uppehåller är mitt musikintresse. Det vill säga; när jag får lust plockar jag upp gitarren i fem minuter, och försöker få de få ackord jag kan att klinga någorlunda.

Så här i bloggen tänker jag därför se till att få utlopp för kreativiteten, och försöka hålla det på en skön, lite underhållande nivå. Jag sätter inga regler än. :D Fixa lite här, skriva lite, trixa lite där. Vi får se vart det bär av!

Jag vill gärna att ni kommenterar, feedback är aldrig fel.
Skriv vad ni tycker, säg vad ni vill, but be kind.

Kramar