tovesutopia.blogg.se

Jag har haft en chill söndag.

Tidigare idag körde jag in pappa till stan - han skulle hämta våran kamera som vi hade beställt. Jag själv gick på bikinijakt inför Italien om en vecka, men jag kom hem med två snygga klänningar och ett par solglajjor istället. Kan också vara bra.

Nu har vi kameran här hemma och fasiken vad den verkar bra. Supernöjda. För det är inte min egen, snarare familjens. Får visa lite bilder någon dag.

Och eftersom jag har haft vilodag från träningen (har varit igång ordentligt länge nu) så har jag bara suttit och spelat gitarr och nästan dött åt hur jävla go musik det finns. Litet smakprov på hur det lät innan får ni här.
Naaah who said I'm normal...?


Orm och kamera och bikini

Yes, den nya kameran väntar på mej på MediaMarkt. Jag ska dit och hämta den, kanske titta på någon bikini också.

Så länge kan ni få kika på när jag håller i en majsorm. Andra gången i hela mitt liv som jag rör vid en orm, men den här gången var det kul på riktigt. Jag skulle kanske inte säga att jag vill ha en orm själv, men om fler kompisar skaffar ormar blir jag glad. :)
 
 
 
 
 

Somrig dag

Vi åkte till Gräfsnäs för att bada idag. Upp emot 30 grader i solen, det är inte att leka med alltså. Och det gjorde vi inte heller, vi badade istället. Det var sjukt längesedan jag var där, minns knappt stället. Det enda jag minns är tågen och den stora ruinen.

Efteråt åkte vi förbi ett jordgubbsplantage där vi plockade ihop sisådär 5 liter, så jag har mumsat en del idag kan jag säga. Riktigt söta och goda är dem. Fast lite små, eftersom det är slutet på säsongen och många har plockat av de fina, stora. :)





Kameralös MMA-träning

Inte bara min gamla telefon gick sönder i England. Också den lilla kompaktkameran gick sönder. Men en ny är påväg hit till oss, och när jag har den blir det enklare att dokumentera min vardag. Om några veckor, den 22 Juli närmare bestämt, åker familjen till Italien, Tropea. Från den resan blir det fina bilder, vill jag lova!

Dagen har precis börjat för min del. Jag masade mig upp ur sängen och åt avokado, fil med frön och nötter, plus en kidneybön-sallad. Vatten. Med lite äppelcidervinäger i, för det smakar fräscht och magen mår bra av det. Nu har jag slurpat i mig en kopp kaffe också. Det mår magen mindre bra av, but you know what they say; it's always good to compensate. Kanske. Inte.                 ???
 
Jag har världens jävla sjukaste dummaste idiotiska träningsvärk i mitt vänstra ben. Och i vänstra skinkan, you're very welcome. Det är efter MMA-träningen i förrgår, antagligen för att jag är högerhänt och placerar vänster fot fram. Samt pga min kassa nybörjarteknik, kanske.
 
Först körde vi i två timmar, och efter det stannade många för att bara träna teknik på mattan medan tränarna ändå var där. Mina ben är inte speciellt vältränade, eftersom jag har en gammal skada på höger fotled och har lite svårt att över huvud taget springa, så MMA är perfekt i den takt vi tar det nu. Det är stärkande men utan massa stötar på fot- och knäleder alltför ofta. Thanks Jonathan for introducing me to kampsport/martial art/artes marciales/arts martiaux/taistelulajit/vechtkunsten/मार्शल आर्ट/πολεμικές τέχνες/bojová umění... Ja jösses vad många språk Google translate kan översätta till.

Jag vet inte hur många gånger jag har börjat blogga nu. Det spelar nog inte heller någon roll. För jag bloggar eftersom jag tycker det är kul med text och bild. Det är ett kul format. I like it. Simple. Och kan jag då mixa det intresset med att få berätta spontant om mina dagar, then that's perfect.


Tillbaka på bloggen

Jag sitter här efter en kul natt ute på Göteborgs gator och känner mig sådär seg och äcklig som man bara kan göra när man barnsligt nog ignorerat att alkoholens mindre positiva effekter på kroppen. Och mitt i allt fick jag idén att logga in på min blogg och skriva lite. Sagt och gjort, här är jag.

Dagen till ära har jag inte gjort ett skit, förutom att ta bussen in till stan och hämta bilen som jag lämnade i där före Göteborgsturen. Och jädrar vilken stekande hetta jag fick känna på där inne... Jag blev tvungen att vädra ur med alla dörrar vidöppna! Väl hemma slaggade jag på soffan, sov sedan i två timmar, varpå jag bryggde kaffe som jag har med mig hit till datorn och redan har glömt av. Det är nog pissljummet nu.

Jag har två telefoner från Samsung. Den lilla köpte jag i England för en billig peng när jag smidigt sopade den stora i golvet. Nu är den äldsta lagad, men tro fan att den är felmonterad. Det går inte sätta in något simkort. Tack 3's verkstad!

Så min lilla Samsung Fame får duga ett tag till...
 
 
Och förresten! Kika in den här bloggen; toveinengland.blogg.se. Det är min Englandsblogg som jag skrev på före, under och efter jag studerade Engelska i Bristol i tre månader. Massor av bilder, text och videos att kika på. Enjoy!