tovesutopia.blogg.se

The law of Attraction


Jag ser på film.
It's called "The Secret". <---- OBS! Klicka på "Continue as Free User" & därefter den lilla playknappen till höger.
Vet ni vad The law of Attraction är?
 
Inte?
Hur låter detta då?:
Det du tänker på mest är det du kommer uppleva. Dina tankar styr din verklighet. Det du vill ha kan du få.
Och du tänker... "Öh, va?"
 
* * *

Fokusera på en person du inte träffat på länge, och denna person kommer snart dyka upp i ditt liv på något sätt. Det verkar ju rätt otroligt. Men i filmen menar man att en viss tanke har en speciell frekvens som attraherar det man tänker på. Detta är "The Secret".

Om du fokuserar på framtiden och ser möjligheterna istället för begränsningarna & allt som verkar gå fel i ditt liv, så kommer dina tankar att få dig att agera på ett sätt som sakta tar dig år det håll du vill. Agera i enlighet med hur det känns. Ta chanserna som kommer till dig.

The law of Attraction skiljer inte på JA och NEJ. "What you think of is what you get."
Det du fokuserar på får du, även om det skulle vara din trista livssituation. Du kan inte få en förändring av ditt liv, när det enda du tänker på är just det du INTE vill ha. Inte förrän du slutar rota runt i det negativa som redan är, utan förflyttar fokus till det som KAN bli, kommer saker och ting förbättras. Egentligen ganska självklart? :)
 
* * *
 
The law of Attraction är inte svaret på allt, som de vill få det att framstå i filmen. Men den är väldigt spännande och intressant!



Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback