tovesutopia.blogg.se

Lush levererar

Mitt hår har fått uppleva LYX i morse. Tvättade det med handgjorda produkter från Lush, som är fullproppade med naturliga produkter. Håret doftar verkligen superfräscht!

Det kostar en del, men man får riktigt bra grejer för priset. Produkterna testas inte på djur, innehåller inga silikoner. Megalyxigt och supergod doft!

Godiva, tvålen i metallburken, är ett schampo. Den doftar heeeelt outstanding av jasmine, och är superbra för torrt hår. Innehåller kakaosmör, sheasmör, camelliaolja, jojobaolja, extra virgin kokosolja och cupuacusmör som mjukgör hårbotten och gör håret underbart mjukt och glansigt. 

American Cream
är ett balsam med underbar doft och en lyxig, tung konsistens som ändå inte tynger ner håret. Innehåller bland annat honung, jordgubbar och färsk apelsinjuice som gör håret mjukt och lätthanterligt. Doftar sött och fräscht av vanilj och salvia.

Roots är en vårdande hårbehandling och lämpar sig bäst för tunnt och fint hår, appliceras i torrt hår och lämnar efter sig en fräsch doft av citrus. Innehåller ingredienser som olivolja, honung och nässlor mjukgör, lugnar och stärker håret. Crémen går jättefint att använda som ett leave-in-balsam, superbra när håret är flygigt!

R&B är en hårolja som jag fick med som ett gratis prov. Den här leave-in produkten för torrt och/eller lockigt hår appliceras efter hårtvätt eller i torrt hår. Produkten kan liknas vid en ansitkscréme, fast för håret. Den ger elasticitet och liv, samt skyddar både hår och hårbotten.



Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback